Zojuist ontvangen?

Wat onwijs leuk dat iemand jou heeft verrast met een doosje lekkers. We hopen dat je je vingers erbij aflikt en er enorm van zal genieten. 

Net een doosje in de brievenbus gevonden?
Op warmere dagen adviseren wij altijd om je ontvangen doosje eerst een half uurtje in de koelkast te leggen voordat je gaat verslinden, (ook wanneer je het doosje hebt ontvangen in een koelenvelop). We weten uit eravring dat bijna niemand zich kan beheersen en de nieuwsgierigheid het wint ;)

Koelen na aankomst heeft overigens niets met bederfelijkheid te maken. Maar de brownies en truffels zijn het allerlekkerst als ze net uit de koelkast komen.

Hoe smaken ze het allerlekkerst?
De brownies zijn het allerlekkerst als ze een tien minuten van te voren uit de koelkast gehaald worden. Weer een gevalletje beheersing die wij zelf ook meestal niet hebben.

Ingrediënten en allergenen
Wil je weten wat er precies in onze truffels en brownies zit? Kijk op de sticker aan de binnenkant van het doosje welke soort(en) in het doosje zitten. Klik in de webshop op de desbetreffende truffel of brownie- soort. Daar vind je de ingrediënten en allergenen. 

Houdbaarheidsdatum
De houdbaarheidsdatum is een tenminste-houdbaar-tot-datum. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat onze producten goed zijn tot tenminste deze datum. Mits ze de verzending op een normale manier hebben gemaakt. Wanneer de verpakking van het product beschadigd is of er vreemd uitziet, eet ze dan niet maar neem contact met ons op.

Wanneer gebakken/bereid
Onze brownies en truffels worden dagelijks vers bereid. Je hebt dus altijd superverse lekkernijen in huis. 

Tijdens het verzenden
Op het moment dat wij onze doosjes versturen vallen ze over het algemeen binnen 24 uur op de mat.
 

 

 

 

© 2017 - 2021 LIEFZ DOOR DE BRIEVENBUS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel