RETROURNEREN

Truffels en brownies
De truffels en brownies die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Heb je echter een klacht over de truffels en/of brownies dan horen wij dat graag. Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt wat er mis is. Wij streven ernaar om binnen 24 uur je mail te beantwoorden en samen een passende oplossing te vinden. 

Alle andere producten
Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer wij je product in goede staat retour hebben ontvangen, zullen we het bedrag terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Retouradres:
Liefz door de Brievenbus
Apollovlinder 65
1113LM Diemen

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het trasport te voorkomen. Michten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde producten artikelen retourneren. Wanneer we de producten ontvangen hebben, zullen we een nieuw exemplaar binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zullen we terug betalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij de oorspronjelijke bestelling hebt betaald. 

 

© 2017 - 2021 LIEFZ DOOR DE BRIEVENBUS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel