Verzend & Levertijden

Levertijd

Tenzij anders vermeld verzenden wij alle bestellingen met 24-uurs brievenbuspost van PostNL. Dat betekent dat je bestelling in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd. Heel af en toe kan het iets langer duren. 

Besteld voor 14.00 uur op:Verzonden:Bezorgd:
vrijdag, zaterdag & zondag MaandagDinsdag (5% kans op woensdag)
maandag & dinsdag WoensdagDonderdag (5% kans op vrijdag)
woensdag & donderdag VrijdagZaterdag (5% kans op dinsdag)


Versturen tijdens warme dagen?

Tijdens dagen die warmer zijn dan 25°C smelten de brownies in de normale verpakkingen. Het zou zonde zijn wanneer je chocolademelk in je doosje aantreft in plaats van lekkere truffels en/of brownies. Daarom versturen wij de chocolade tijdens zomerse dagen in een speciale koelenvelop. Die zal ervoor zorgn dat er geen choclademelk op de mat valt maar de  truffels en brownies bij jou aankomen zoals ze horen ;) 
Zet ze thuis wel direct in de koeling. (dit adviseren wij op normale dagen trouwens ook) ;)

Huisdieren?

Verstuur je een doosje truffels en/of brownies naar iemand met een huisder? Infomreer de ontvanger dan even over de komst van jouw verrassing. De doosjes mogen dan steving en goed verpakt zijn, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren. Een goed alternatief is om een cadeaubon cadeau te doen ipv een doosje chocolade. 

Verzend tarieven

Bestel je alleen kaarten?
Voor het verzenden van bestellingen in luchtkussenenveloppen vragen wij een bijdrage van €1,95 ongeacht het gewicht. Kaarten worden altijd verzonden in een luchtkussenenvelop om de kaarten te beschermen. 

Bestel je fudge en/of brownies
Deze worden altijd verzonden in een stevig en duurzaam brievenbusdoosje om ervoor te zorgen dat ze in de perfecte staat bij jou aankomt. Voor het verzenden van een brievenbusdoosje rekenen wij €2,95 en zal je een track and tracè code ontvangen via e-mail.

Bestel je ook andere artikelen of grote hoeveelheid?
Wanneer je een grotere bestelling hebt verzenden wij het in een passende verzenddoos De verzenkosten voor een doos die niet door de brievenbus past rekenen wij €4,95 en zal je een track and tracè code ontvangen via e-mail

Versturen naar het buitenland

Helaas, op dit moment versturen we alleen onze producten binnen Nederland! We hopen daar in het voorjaar van 2021 verandering in te kunnen brengen en ook naar Belgie en Duitsland te kunnen versturen
 

 

 

© 2017 - 2021 LIEFZ DOOR DE BRIEVENBUS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel