Hoi, ik ben Myrthe – Welkom bij Liefz Door De Brievenbus 

Voordat ik Liefz Door De Brievenbus begon stond ik al regelmatig in de keuken om fudge en brownies te maken voor vrienden en familie. 

Het idee om een webshop te openen was al een paar keer in mij opgekomen, maar ik had niet het lef om er keihard voor te gaan. Tot ik op een avond samen met mijn toenmalige vriend (inmiddels is hij nu mijn beste vriend) een paar wijntjes teveel op had en we in een baldadige sfeer elkaar beloofde om altijd ons hart te blijven volgen en dat te doen waar je ogen van gaan sprankelen. En zo ontstond het begin van Liefz Door De Brievenbus!

Ik begon met een klein assortiment dat bestond uit handgemaakte chocoladetruffels en kaarten. Echter al snel waren de glitterflessen ook in de shop te vinden en zijn er nu ook merino-wollen plaids te verkrijgen. Er is inmiddels nog een lange lijst met ideeen die ik in de toekomst graag aan het assortiment wil toevoegen. 

Alles wat je in de webshop vind maak ik zelf. De chocoladetruffels komen uit eigen keuken, de kaarten ontwerp ik het liefst in de late uurtjes in bed met een beker thee, de glitterflessen zorgen ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk elke dag sparkle en van de armgebreide plaids heb ik inmiddels spierballen die groter zijn dan die van Popeye.

De inkopen van materialen doe ik bij lokale ondernemers in en om Amsterdam. Maar het bereik van Liefz Door De Brievenbus gaat echter veel verder dan alleen mijn prachtige Mokum. Inmiddels valt er elke dag door heel Nederland verspreid  een beetje liefde door de brievenbus. Of komt de pakketbezorger van PostNL jouw pakketje met liefde bij je afleveren. 

Ik had niet verwacht dat mijn producten zo goed zouden aanslaan. Laat staan dat de kaarten het eerste kwartaal van 2018 al in diverse winkels te vinden zouden zijn.
Hoe fijn is het dat je van je hobby je werk kan maken? Dat wil toch iedereen? Elke dag doen waar je blij van wordt?! En ik mag zeggen dat ik dat elke dag weer doe!

Wil je meer weten over mij, iets laten ontwerpen of op maat laten maken of mijn producten in je winkel verkopen? Mail mij dan gerust!
Je mag me altijd mailen op info@liefzdoordebrievenbus.nl

Liefz, 
Myrthe

© 2017 - 2021 LIEFZ DOOR DE BRIEVENBUS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel